Ny beboer i Dalgas Have

Tilmelding til YouSee

Telefon: 70 70 40 40


Tilmelding til Pay Per Wash

Vaskeri: Pay Per Wash tlf.: 97 14 54 62

https://www.payperwash.dk

Brugernummeret er det, som står på vaskebrikken.


Parkering – MitCP.dk

Alle Dalgas Have beboere kan udstede 2 permanente parkeringstilladelser.

Ved oprettelse af “abonnement for gæstetilladelser” kan beboeren udstede gæstetilladelser fem dage frem. Abonnementet koster 100 kr. om året.

Funktionaliteten på MitCP.dk forudsætter, at beboeren har oprettet en MitCP-bruger. Efter brugeroprettelse og brugervalidering kan beboere gå til hjemmesiden www.mitcp.dk, logge ind og derefter gå til “Gæstekort og Tilladelser”.

Derudover kan man hente gæstekort papir på ejendomskontoret.

Tilmelding til Dalgas Have Net

Dalgas Have Net er en frivilligt drevet forening, som distribuerer internet til Dalgas Haves beboere. DHN ejer kabler og står for vedligehold, og indholdet leveres af Parknet. For at få en internetforbindelse under DHN skal du både være medlem af DHN og abonnent hos Parknet.

Parknet.dk


Affald og genbrug

Dalgas Have har et storskraldsrum, du kan få koden på ejendomskontoret eller du kan spørge på Facebookgruppen, der hedder “Vi der bor i Dalgas Have”. Guide til affald og genbrug kan findes på Frederiksberg kommunes hjemmeside. Du kan også få en guide på ejendomskontoret. Flere steder i Dalgas Have er der desuden opstillet containerskure til forskellige affaldstyper.


Facebook

Alle der bor i Dalgas Have kan få adgang til en lukket Facebookgruppe : “Vi der bor i Dalgas Have”. Ønsker du at komme i kontakt med beboerforeningen er det vigtigt, at du sender en mail til os, da Facebookgruppen ikke er vores kommunikationsmiddel.

Der er også en privat Facebook gruppe, der hedder Dalgas Have – Køb/Sælg/Byt eller Giv væk. Her kan man formidle ting, man gerne vil af med.